Обилић и околна села Reviewed by Momizat on . Општина Обилић: Аде, Бабин Мост, Бакшија, Брезница, Горњи Грабовац, Јанина Вода, Крушевац, Лазарево, Лесковчић, Мазгит, Мазгит Бошњачки, Милошево, Обилић, Племе Општина Обилић: Аде, Бабин Мост, Бакшија, Брезница, Горњи Грабовац, Јанина Вода, Крушевац, Лазарево, Лесковчић, Мазгит, Мазгит Бошњачки, Милошево, Обилић, Племе Rating: 0
You Are Here: Home » Завичај - села и градови » Обилић и околна села

Обилић и околна села

Општина Обилић:

Аде, Бабин Мост, Бакшија, Брезница, Горњи Грабовац, Јанина ВодаКрушевац, Лазарево, Лесковчић, МазгитМазгит Бошњачки, Милошево, Обилић, Племетина, Расково, Рудник Косово, Сибовац, Хамидија, Црквена Водица и Шипитула.


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top