You Are Here: Home » Учлањење у Порекло

Учлањење у Порекло

Портал Порекло ради под окриљем Друштва српских родословаца „Порекло“. Одлуком скупштине Друштва  одржане 27. октобра 2018. године установљена је годишња чланарина у висини од 3.000 динара из које се финансира рад Друштва, па тако и развој нашег и вашег портала.

Чланови Друштва са плаћеном чланарином могу да остваре  50 одсто попуста на Y-ДНК анализу прапорекла у ДНК центру за генетику и да уместо 13.000 динара, ову најпоузданију методу утврђивања порекла плате 6.500 динара. На овај попуст могу да рачунају и три кандидата које предложе у периоду важења чланарине (12 месеци од дана уплате чланарине).

Поред ове погодности, чланови Друштва имају приступ и заштићеном делу Српског ДНК пројекта, у којем се налазе ближи подаци о досад тестиранима појединцима (уз бројне могућности претраге и анализе података). Чланови имају могућност да користе и интерну дигиталну библиотеку у којој су све књиге претраживе у тексту. Члановима је омогућен и приступ заштићеном делу форума у којем, поред информација о раду Друштва, има и низ других веома занимљивих тема. Такође, само за чланове обезбеђен је приступ нашој посебној хералдичкој страници „Грбовник“.

Придружите нам се, постаните наш члан!

Уплата чланарине може да се изврши на текући рачун код Комерцијалне банке (погледајте модел уплатнице):

НАПОМЕНА: За оне који живе у иностранству важе инструкције за уплате као и за донације. Треба да се уплати 30 евра.

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top