You Are Here: Home » Контакт

Контакт

Добродошли на странице првог и јединог српског веб портала који се бави откривањем нашег и вашег порекла!

Идеја нам је да у креирању и надограђивањју овог портала учествују сви којима је стало да сачувају од заборава вредне податке из личне, породичне историје, али и историје целе нације, њених знаменитих људи, градова и села.

Настојаћемо да се у сваком објављеном тексту што је више могуће држимо проверљивих чињеница, да их делимо једни са другима и упућујемо једни друге на трагове који воде до важних открића о сваком појединачном пореклу.

У данашње време високих технологија много тога је доступно преко интернета, али још увек је доста оних докумената и књига преко којих пада прашина, а у којима се крију бројни важни подаци. Позивамо вас да, увек поштујући и наглашавајући ауторство, поделите са свима нама свако важно сазнање, изсечак из књиге, документа, али и оно што се зове жива реч и казивање наших старих.

Настојаћемо да на овом месту окупимо наше најугледније родословце и да вам они буду тумачи и они који дају путоказ и праву помоћ.

Надамо се да ће овај портал временом постати једна незаобилазна и вредна база података, коју ћемо увек надопуњавати новим и новим информацијама.

А сад кренимо у ову узбудљиву потрагу за својим коренима!

 

Контакт телефон:

И-мејл:   [email protected]

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top