Srećnu 2013. godinu želi vam portal Poreklo

31. decembar 2012.

komentara: 1

Dragi naši rodoslovci,

iza nas je godina u kojoj je rođen i stao na noge vaš i naš portal Poreklo.

Danas sigurno ne bismo bili tu gde jesmo da nije bilo naših neumornih saradnika Vojislava, Miroslava, Nebojše, Aleksandra (i Marinkovića i Bačka), Siniše, Petra, Šarka, Miloša, Katarine, Duška, Jovana, Mlađe, Igora, Milorada, Pufnice, Milodana, Ljubinke, Milana, Pava, Envera, Vita i mnogih drugih, koji su nesebično poklanjali i poklanjaju svoje znanje i trud, da bi se ostavio neizbrisiv trag postojanja nas i naših predaka, znanih i neznanih.

U 2013. godini želja nam je da izrastemo još više, da iz dana u dan punimo naše stranice vrednim sadržajima, u kojima će svako od vas uspeti da pronađe neki od odgovora koji dugo traži.

Sigurni smo da ste u Poreklu prepoznali onu pravu adresu na koju s radošću navraćate i istu najtoplije preporučujete svojim prijateljima. Obećavamo da će u 2013. biti još više razloga za to.

Svima želimo dobro zdravlje, sreću, kao i mnogo uspeha na ličnom i svakom drugom planu.

Da se još dugo godina družimo i pomažemo jedni drugima.

SREĆNA VAM NOVA GODINA!

Živeli!

 

Uredništvo portala Poreklo

 

 

 

 

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. viktor.teodorović

    *jedno uspešno udruženje ima dokazano u globalnim razmerima efikasno geslo pa da ga i mi prilagodimo sebi, svome umu, svojoj savesti i svesti da se “umrežimo” i da nas po tome uvaže jer ćemo sami sebi i jedan drugome da kažemo “all genealogists are responsible one for another”..sreća je trenutni doživljaj nakon uspešno obavljenog posla u zadovoljstvu i zato želim svima okupljenima na ovom portalu uspešnu ovu 2013. godinu da bi zajednički delili taj trenutak sreće – UZDRAVLJE SVIMA !