Срећну 2013. годину жели вам портал Порекло

31. децембар 2012.

коментара: 1

Драги наши родословци,

иза нас је година у којој је рођен и стао на ноге ваш и наш портал Порекло.

Данас сигурно не бисмо били ту где јесмо да није било наших неуморних сарадника Војислава, Мирослава, Небојше, Александра (и Маринковића и Бачка), Синише, Петра, Шарка, Милоша, Катарине, Душка, Јована, Млађе, Игора, Милорада, Пуфнице, Милодана, Љубинке, Милана, Пава, Енвера, Вита и многих других, који су несебично поклањали и поклањају своје знање и труд, да би се оставио неизбрисив траг постојања нас и наших предака, знаних и незнаних.

У 2013. години жеља нам је да израстемо још више, да из дана у дан пунимо наше странице вредним садржајима, у којима ће свако од вас успети да пронађе неки од одговора који дуго тражи.

Сигурни смо да сте у Пореклу препознали ону праву адресу на коју с радошћу навраћате и исту најтоплије препоручујете својим пријатељима. Обећавамо да ће у 2013. бити још више разлога за то.

Свима желимо добро здравље, срећу, као и много успеха на личном и сваком другом плану.

Да се још дуго година дружимо и помажемо једни другима.

СРЕЋНА ВАМ НОВА ГОДИНА!

Живели!

 

Уредништво портала Порекло

 

 

 

 

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. viktor.teodorović

    *једно успешно удружење има доказано у глобалним размерима ефикасно гесло па да га и ми прилагодимо себи, своме уму, својој савести и свести да се “умрежимо” и да нас по томе уваже јер ћемо сами себи и један другоме да кажемо “all genealogists are responsible one for another”..срећа је тренутни доживљај након успешно обављеног посла у задовољству и зато желим свима окупљенима на овом порталу успешну ову 2013. годину да би заједнички делили тај тренутак среће – УЗДРАВЉЕ СВИМА !