Proradio forum portala Poreklo – forumaši, uključite se!

7. januar 2013.

komentara: 9

Poštovani rodoslovci, kažu da je Božić dan kada valja započeti nove poslove, pa smo, shodno tome, i mi rešili da na današnji dan budemo vredni. Zahvaljujući tome naš i vaš portal od danas je bogatiji za potpuno nov forum, na koji se veoma jednostavno možete registrujete, otvarate teme, diskutujete…

 

Na portalu Poreklo i dosad je postojao forum, ali je zbog određenih tehničkih nedostataka, od prvog dana bio gotovo potpuno van funkcije. Zbog toga se ovom prilikom izvinjavamo svim našim forumašima i nadamo se da će ovog puta sve biti u najboljem redu i da ćete se svi veoma lako registrovati i snaći u korišćenju mogućnosti koje nudi ovaj novi, krajnje jednostavan forum.

U očekivanju vaših prvih tema i diskusija, srdačno vas podravljamo radosnim božićnim pozdravom: Hristos se rodi!

A rodi se i naš Forum 🙂 Konačno!!!

 

Kliknite na:  FORUM PORTALA POREKLO

Komentari (9)

Odgovorite

9 komentara

  1. Vojislav Ananić

    Čestitam! Kad se na Božić počinje neki posao, mora da uspe.
    Vaš Vojislav

  2. toma

    Postovani,
    danima ne uspevam da se registrujem na forum. Neprestano mi se pojavljuje poruka da nisam tacno odgovorio na pitanje “Koji je glavni grad Srbije”
    Da li znate u cemu je problem?

    hvala unapred na odgovoru

  3. Blackadder

    I meni se javlja identican problem.

  4. Slobodan Milić – Milodan
    Pozdravljam sve forumaše i saradnike portala “Poreklo”. Možda znate a možda i ne, do sada sam poslao bezbroj komentara na ovom portalu, uglavnom pišući o familijama “od A do Š” a i postavio sam podatke o selima opštine Lajkovac, koja se nalaze na levoj obali Kolubare, izuzev Slovca, jer podataka o tom selu nemam. Upravo završavam istorijat Lajkovac Varoš bez mogućnosti da pobrojim familije i njihovo poreklo budući da je to mesto nastalo početkom 20. veka. U cilju da nam se tekstovi ne ukrste moje dalje angažovanje biće (uglavnom) zasnovano na knjizi Ljube Pavlovća iz 1912. godine “Antropogeografija valjevske Tamnave” (dobio je na poklon od ovog portala) koja obuhvata prostor od leve obale Kolubare sa istoka, planine Vlašić na jugu, Mačvanskog regiona na zapadu i desne obale reke Save na severu. Dakle, ima dosta posla, pre svega “suvih podataka” o mestima sa tog prostora, za sada, a kada to završim onda ću pisati o zanimljivim Ljubinim komentarima o životu, običajima, ishrani i drugim temama koje Ljuba Pavlović u svojoj knjizi lepo opisao.
    Svakako ću se i ovde oglašavati u cilju virtuelnog druženja sa vama i razmene iskustava i saveta kako bi ovaj portal služio svojoj nameni.
    Sve vas pozdravljam!

  5. Što se tiče problema prilikom registracije na forum, najverovatnije je reč o tome što odgovor na traženo pitanje treba da bude napisan na ćirilici (Beograd). Probajte pa nam javite da li ste uspeli. Svako dobro.

  6. Blackadder

    Probao i cirilicom i latinicom, i dalje mi izbacuje da je greska.

  7. Definitivno je problem u tome što odgovor mora da se piše ćirilicom i to malim slovima. Dakle, treba da upišete: beograd (a ne Beograd). Probajte 🙂

  8. Dakle, treba da upišete: beograd (a ne Beograd). Probajte
    ________________________________________________________________
    ‘Ajde, da probamo.