Књига из едиције Корени на поклон сараднику Порекла

10. јануара 2013.

коментара: 0

 

Добитник књиге у акцији коју је портал Порекло покренуо у сарадњи са издавачком кућом ЈП “Службени гласник” је наш сарадник из Обреновца Слободан Милић (Милодан).

Последњих недеља, буквално из дана у дан, Слободан вредно шаље прилоге о селима Јабучје код Лајковца и Брезовица код Уба. Пишући прецизно, не шкртарећи на речима,  “Милодан” је већ измамио коментаре и изразе захвалности наших посетилаца. Верујемо да ће разлога за захвалност бити још много и надамо се да ће му књига из едиције Корени помоћи да употпуни своја (са)знања о пореклу становништва наше лепе Србије.

У досад објављене 23 књиге едиције “Корени”, која сасвим сигурно представља највећи издавачки подухват у области генеалогије, сабране су вредне студије које су Јован Цвијић и његови ученици, али и савремени истраживачи објављивали током прошлог века.  Обрађене су предеоне целине из срца централне Србије – од Дрине и Велике Мораве до Саве и Западне Мораве. Реч је о књигама које заиста треба да има свако ко држи до својих корена.

Шаљите нам своје прилоге и будите сигурни да ће ваш рад бити запажен и награђен.

Уредништво Порекла

Корени

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.