Knjiga iz edicije Koreni na poklon saradniku Porekla

10. januar 2013.

komentara: 0

 

Dobitnik knjige u akciji koju je portal Poreklo pokrenuo u saradnji sa izdavačkom kućom JP “Službeni glasnik” je naš saradnik iz Obrenovca Slobodan Milić (Milodan).

Poslednjih nedelja, bukvalno iz dana u dan, Slobodan vredno šalje priloge o selima Jabučje kod Lajkovca i Brezovica kod Uba. Pišući precizno, ne škrtareći na rečima,  “Milodan” je već izmamio komentare i izraze zahvalnosti naših posetilaca. Verujemo da će razloga za zahvalnost biti još mnogo i nadamo se da će mu knjiga iz edicije Koreni pomoći da upotpuni svoja (sa)znanja o poreklu stanovništva naše lepe Srbije.

U dosad objavljene 23 knjige edicije “Koreni”, koja sasvim sigurno predstavlja najveći izdavački poduhvat u oblasti genealogije, sabrane su vredne studije koje su Jovan Cvijić i njegovi učenici, ali i savremeni istraživači objavljivali tokom prošlog veka.  Obrađene su predeone celine iz srca centralne Srbije – od Drine i Velike Morave do Save i Zapadne Morave. Reč je o knjigama koje zaista treba da ima svako ko drži do svojih korena.

Šaljite nam svoje priloge i budite sigurni da će vaš rad biti zapažen i nagrađen.

Uredništvo Porekla

Koreni

Komentari (0)

Odgovorite

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.