Прорадио форум портала Порекло – форумаши, укључите се!

7. јануар 2013.

коментара: 9

Поштовани родословци, кажу да је Божић дан када ваља започети нове послове, па смо, сходно томе, и ми решили да на данашњи дан будемо вредни. Захваљујући томе наш и ваш портал од данас је богатији за потпуно нов форум, на који се веома једноставно можете региструјете, отварате теме, дискутујете…

 

На порталу Порекло и досад је постојао форум, али је због одређених техничких недостатака, од првог дана био готово потпуно ван функције. Због тога се овом приликом извињавамо свим нашим форумашима и надамо се да ће овог пута све бити у најбољем реду и да ћете се сви веома лако регистровати и снаћи у коришћењу могућности које нуди овај нови, крајње једноставан форум.

У очекивању ваших првих тема и дискусија, срдачно вас подрављамо радосним божићним поздравом: Христос се роди!

А роди се и наш Форум 🙂 Коначно!!!

 

Кликните на:  ФОРУМ ПОРТАЛА ПОРЕКЛО

Коментари (9)

Одговорите

9 коментара

  1. Војислав Ананић

    Честитам! Кад се на Божић почиње неки посао, мора да успе.
    Ваш Војислав

  2. toma

    Postovani,
    danima ne uspevam da se registrujem na forum. Neprestano mi se pojavljuje poruka da nisam tacno odgovorio na pitanje “Koji je glavni grad Srbije”
    Da li znate u cemu je problem?

    hvala unapred na odgovoru

  3. Blackadder

    I meni se javlja identican problem.

  4. Слободан Милић – Милодан
    Поздрављам све форумаше и сараднике портала “Порекло”. Можда знате а можда и не, до сада сам послао безброј коментара на овом порталу, углавном пишући о фамилијама “од А до Ш” а и поставио сам податке о селима општине Лајковац, која се налазе на левој обали Колубаре, изузев Словца, јер података о том селу немам. Управо завршавам историјат Лајковац Варош без могућности да побројим фамилије и њихово порекло будући да је то место настало почетком 20. века. У циљу да нам се текстови не укрсте моје даље ангажовање биће (углавном) засновано на књизи Љубе Павловћа из 1912. године “Антропогеографија ваљевске Тамнаве” (добио је на поклон од овог портала) која обухвата простор од леве обале Колубаре са истока, планине Влашић на југу, Мачванског региона на западу и десне обале реке Саве на северу. Дакле, има доста посла, пре свега “сувих података” о местима са тог простора, за сада, а када то завршим онда ћу писати о занимљивим Љубиним коментарима о животу, обичајима, исхрани и другим темама које Љуба Павловић у својој књизи лепо описао.
    Свакако ћу се и овде оглашавати у циљу виртуелног дружења са вама и размене искустава и савета како би овај портал служио својој намени.
    Све вас поздрављам!

  5. Што се тиче проблема приликом регистрације на форум, највероватније је реч о томе што одговор на тражено питање треба да буде написан на ћирилици (Београд). Пробајте па нам јавите да ли сте успели. Свако добро.

  6. Blackadder

    Probao i cirilicom i latinicom, i dalje mi izbacuje da je greska.

  7. Дефинитивно је проблем у томе што одговор мора да се пише ћирилицом и то малим словима. Дакле, треба да упишете: београд (а не Београд). Пробајте 🙂

  8. Дакле, треба да упишете: београд (а не Београд). Пробајте
    ________________________________________________________________
    ‘Ајде, да пробамо.