Порекло презимена Тривановић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Тривановић

Порекло презимена Тривановић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (7)

 • ilija

  sve o trivanovic prezimenu iz sela zut opstina dvor na uni hrvatska

  Одговори
 • Stevan

  poreklom sam iz sela zut interesuje me o prezimenu trivanovic poz

  Одговори
 • Славиша

  Моја баба очева мајка је из села Зут, Тривановић Милка.
  Пре другог светског рата удала се за Милана Рајлића из села мала рујишка данас република србска, доселили се у Сисевцу данас општина Параћин Србија. То је некад био рудник угља где је деда тамо и радио. Родили су мог оца данас посинак Танасковић Живорада они су помрли док је он био још сасвим мали посинио га мој деда Добривоје Танасковић…Ружа Танасковић данас покојни. Интересује ме дали имају неког од фамилије тамо јер баба Милка се пре овог брака са Миланом Рјлићем већ удавала и имала потомке ко су дали су живи?

  Одговори
 • Mihajlo

  Trivanotic sam iz zuta. Imalo je i u komori kod zirovca. Zatim u selu svodna kod novog grada. Kazu da smo se tu i razisli kao pleme kad smo dolazili iz crne gore.pozdrav.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top