Poreklo prezimena Stojičić

14. mart 2012.

komentara: 23

Poštovani,

pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

[email protected]
Pišite nam

Naredni članak:
Prethodni članak:

Komentari (23)

Odgovorite

23 komentara

  1. Valentina Milovanovic

    Devojako prezime moje bake je Stojičić. Ona je poreklom iz sela Dobroviš, a posinjena je u selu Radosinj, opština Babušnica.

  2. Stojče

    Ja sam Stefan Stojičić, živim u Požarevcu, ali su moji sa očeve strane svi iz okoline Crne Trave… Krsna slava mi je Sveti Nikola.

  3. Slobo

    Pozdrav svim Stojičićima u svetu, moja porodica dolazi iz sela Trnovo kod Šipova u Republici Srpskoj (Opština Mrkonjić grad) u selu je bio deo od 15 – ak kuća sa prezimenom Stojičić ali su se sve porodice sredinom 70- ih godina odselile i selo je ostalo pusto! Moja porodica sada živi u Banatskom Novom selu kod Pančeva gde živi jos par porodica sa istim prezimenom iz istog zaseoka!Svi slavimo Djurdjevdan

  4. Stojičić Mirko

    Evo stojičića iz Seka Piers Banja Luke nalazi se Izmedju Banja Luke i Bronzanog Majdans 25 Km od Banja Luke ima nas Oko 40 porodica Trenutno od Moga Pradede Otac je porijeklom iz Crnegore koliko smo mi Upuceni doselili su se otac mati i 4 sind jedan je odselio kod Prijedora jedan kod Mrkonjic Grada ali ima Stojičića i u modrici selo Milosevac jedno pitanje jeli ima i kod vas cijelu Selo sa istim prezimenom kao i kod nas ima 20 Seka i svako od njih ima ime po Prezimenu