Порекло презимена Кузмановић

7. марта 2012.

коментара: 77

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (77)

Одговорите

77 коментара

 1. Branka

  Moja tetka, rođena sestra moje majke, Nadežda Nada devojački Pujić je bila udana za Kuzmanović Dragišu, s kojim je izbegla u Venecuelu. Imao je rođenu sestru Milanku Trifunović koja je živela u Smederevu. Ako je iko od Kuzmanovića u nekoj od rodbinskih veza sa ovim Kuzmanovićima, molim da mi se javi na mail. Hvala unapred.

 2. Ja sam Kuzmanovic a deda je dosao iz okoline Prnjavora, selo Gusak.Republika Srpska. Slava je Sveti Pantelejmon. 9.Avgust.

 3. M ilorad Kuymanovic

  Ja sam Kuzmanovic selo Platicevo Srem Deda mi je dosao u Srem i sela Slusnica Slunj Lika 1932 god.

 4. Sasa Kuzmanovic

  Pozdrav Kuzmanovici, u prethodnim komentarima nisam video nikog da slavi Sv. Iliju…pokojni otac mi je pricao da vodimo poreklo negde iz okoline Kaknja, pa je moj pradeda otisao za Slavoniju iz ko zna kog razloga. Moj emai je sasakuzmanovic[email protected]

 5. aleksandra

  Potrebne su mi informacije,moj deda je umro pre mnogo godina i ostala mi je ta zelja da saznam odakle vucemo korene.Inace mi smo iz Obrenovca deda su zvali Gara ako neko ima neke informacije moze da me kontaktira na [email protected] Unapred hvala