Портал је у изради, придружите нам се

8. фебруара 2012.

коментара: 1

Поштовани посетиоци,

портал ПОРЕКЛО живи своје прве дане и још увек је у фази израде.

Одлучили смо да га креирамо овако отворено, на очиглед свих вас, са идејом да и ви лично у том послу учествујете. Бићемо захвални на свакој вашој сугестији, примедби или похвали.

Очекујемо и ваше разумевање што ПОРЕКЛО неће одмах бити попуњено свим траженим информацијама. Знамо да разумете да је то велики посао, који ће наш тим родословаца упорно и свакодневно да ради, на корист свих које интересује да сазнају нешто више о својим коренима.

Сигурни смо да ћете бити расположени да нам у том послу помогнете.

Због тога смо предвидели да сви садржаји на овом порталу буду отворени за ваше коментаре у којима ће, верујемо, бити обиље информација, али и живих и отворених расправа.

Такође, очекујемо да на наше и-мејл адресе шаљете све што сматрате да ће обогатити садржај нашег и вашег портала – било да је реч о фотографијама, документима, породичним причама или видео записима, линковима ка сајтовима, цитатима из књига.

Не сумњамо у вашу добронамерност и жељу да се на овом порталу објављују само истините и проверљиве чињенице. Наравно, имаћемо у виду да је много тога из наше ближе и даље историје, како породичне тако и националне, и даље под знаком питања. Због тога смо отворени и за сваки ваш прилог који је заснован на сумњама, недовољно истраженим чињеницама, па и оним што се може подвести под непроверену причу или легенду.

Верујемо да ћемо кроз живу дискусију, испод сваког садржаја на порталу или на форуму, доћи до правих закључака који ће нас приближити идеалу да сви дођемо до пуне и једине истине.

Драги наши родословци, о пореклу се и досад причало на разним сајтовима и форумима, а ево прилике да свe то расуто знање и приче саберемо на једном месту.

Придружите нам се у том сабирању и трагању, али и остављању трага. За оне који долазе после нас, за цео наш српски род.

Знамо да нас чека дуг пут, али смо сигурни да ћемо успети.

Пишите нам, шаљите ваше прилоге.

Наша адреса је: [email protected]

НАПОМЕНА: Портал ПОРЕКЛО је у основи на ћирилици, а постоји опција да садржаје читате на латиници. Приликом претраге препоручујемо да тражени појам укуцате на ћирилици.

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. o svom poreklu gotovo da neznamo nista ,a hteli bi da znamo .porodica djordjevic iz sela buci kod krusevca .