Portal je u izradi, pridružite nam se

8. februar 2012.

komentara: 1

Poštovani posetioci,

portal POREKLO živi svoje prve dane i još uvek je u fazi izrade.

Odlučili smo da ga kreiramo ovako otvoreno, na očigled svih vas, sa idejom da i vi lično u tom poslu učestvujete. Bićemo zahvalni na svakoj vašoj sugestiji, primedbi ili pohvali.

Očekujemo i vaše razumevanje što POREKLO neće odmah biti popunjeno svim traženim informacijama. Znamo da razumete da je to veliki posao, koji će naš tim rodoslovaca uporno i svakodnevno da radi, na korist svih koje interesuje da saznaju nešto više o svojim korenima.

Sigurni smo da ćete biti raspoloženi da nam u tom poslu pomognete.

Zbog toga smo predvideli da svi sadržaji na ovom portalu budu otvoreni za vaše komentare u kojima će, verujemo, biti obilje informacija, ali i živih i otvorenih rasprava.

Takođe, očekujemo da na naše i-mejl adrese šaljete sve što smatrate da će obogatiti sadržaj našeg i vašeg portala – bilo da je reč o fotografijama, dokumentima, porodičnim pričama ili video zapisima, linkovima ka sajtovima, citatima iz knjiga.

Ne sumnjamo u vašu dobronamernost i želju da se na ovom portalu objavljuju samo istinite i proverljive činjenice. Naravno, imaćemo u vidu da je mnogo toga iz naše bliže i dalje istorije, kako porodične tako i nacionalne, i dalje pod znakom pitanja. Zbog toga smo otvoreni i za svaki vaš prilog koji je zasnovan na sumnjama, nedovoljno istraženim činjenicama, pa i onim što se može podvesti pod neproverenu priču ili legendu.

Verujemo da ćemo kroz živu diskusiju, ispod svakog sadržaja na portalu ili na forumu, doći do pravih zaključaka koji će nas približiti idealu da svi dođemo do pune i jedine istine.

Dragi naši rodoslovci, o poreklu se i dosad pričalo na raznim sajtovima i forumima, a evo prilike da sve to rasuto znanje i priče saberemo na jednom mestu.

Pridružite nam se u tom sabiranju i traganju, ali i ostavljanju traga. Za one koji dolaze posle nas, za ceo naš srpski rod.

Znamo da nas čeka dug put, ali smo sigurni da ćemo uspeti.

Pišite nam, šaljite vaše priloge.

Naša adresa je: [email protected]

NAPOMENA: Portal POREKLO je u osnovi na ćirilici, a postoji opcija da sadržaje čitate na latinici. Prilikom pretrage preporučujemo da traženi pojam ukucate na ćirilici.

Naredni članak:

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. o svom poreklu gotovo da neznamo nista ,a hteli bi da znamo .porodica djordjevic iz sela buci kod krusevca .