Veliki popust za test celog genoma! Dante Labs WGS do kraja juna!

22. jun 2022.

komentara: 3

Italijanska kompanija Dante Labs je tokom juna znatno spustila cenu svog testa celog genoma (Whole Genome Sequence – WGS), pa se sada njihov test umesto za 550, može kupiti za 249 evra.

Ovo je prilično povoljna cena za ovakvu vrstu testa, a promotivni period traje do kraja juna, pa ako ste zainteresovani za kupovinu ovog testa, predlažemo vam da ga što skorije uzmete.

Kupovina se vrši preko sajta kompanije dantelabs.com.

Nakon obavljene kupovine, pribor za testiranje se šalje na adresu koju ste naznačili, nakon čega se prema uputstvima uzimaju uzorci i potom paket šalje nazad u laboratoriju Dante Labs-a. Kada budu došli sirovi rezultati testiranja, bilo bi poželjno da se oni prebace na sajt Yfull radi analize, koja će dati preciznu sliku o položaju vaše najskorije podgrane na stablu Y-DNK i mtDNK haplogrupa, proračun o vremenu odvajanja od drugih rođačkih podgrana vaše haplogrupe i iščitavanje više desetina vrednosti STR markera. Cena ove usluge je 45 evra. Nakon što izvršite uplatu, možete se priključiti grupi Srpskog DNK projekta na Yfull-u radi poređenja sa drugim testiranima koji su uradili istu ili sličnu vrstu testa.

Preko testa celog genoma se može na najbolji način dublje profilisati vaše celokupno genetsko poreklo, po Y hromozomu, mitohondrijalnoj DNK i autosomalnoj DNK. Uz to, WGS test kompanije Dante Labs nudi i nekoliko vrsta zdravstvenih izveštaja na osnovu analize vašeg genoma, pa je sada svakako dobra prilika da ovaj napredni test dobijete po znatno nižoj ceni u odnosu na redovnu.

Flag Counter

Komentari (3)

Odgovorite

3 komentara

  1. Milutin T.

    Treba mi pomoć oko ovoga testa. Registrovao sam se, uplatio, dobio pošiljku za slanje DNK uzorka preko DHL-a i sada kada sam želeo tu pošiljku da vratim u DHL tvrde da ne postoji mogućnost da ja kao fizičko lice pošaljem taj uzorak u inostranstvo.

    Zna li neko da li je ovo tačno i ako jeste šta mogu ja da uradim da bih poslao taj uzorak?

    Pozdrav i hvala

  2. Zorica

    Da li ste uspjeli poslati i nešto o rezultatima…hvala.

    • Milutin Tešanović

      @Zorice, uspeo sam da pošaljem običnom poštom uz malo maštovitosti ( napisao da vraćam kupljeni proizvod jer ne funkcioniše) i evo danas sam dobio i od yfull.com da su rezultati gotovi Dakle uspešno završeno ipak.