Велики попуст за тест целог генома! Dante Labs WGS до краја јуна!

22. јун 2022.

коментара: 3

Италијанска компанија Dante Labs је током јуна знатно спустила цену свог теста целог генома (Whole Genome Sequence – WGS), па се сада њихов тест уместо за 550, може купити за 249 евра.

Ово је прилично повољна цена за овакву врсту теста, а промотивни период траје до краја јуна, па ако сте заинтересовани за куповину овог теста, предлажемо вам да га што скорије узмете.

Куповина се врши преко сајта компаније dantelabs.com.

Након обављене куповине, прибор за тестирање се шаље на адресу коју сте назначили, након чега се према упутствима узимају узорци и потом пакет шаље назад у лабораторију Dante Labs-a. Када буду дошли сирови резултати тестирања, било би пожељно да се они пребаце на сајт Yfull ради анализе, која ће дати прецизну слику о положају ваше најскорије подгране на стаблу Y-ДНК и мтДНК хаплогрупа, прорачун о времену одвајања од других рођачких подграна ваше хаплогрупе и ишчитавање више десетина вредности STR маркера. Цена ове услуге је 45 евра. Након што извршите уплату, можете се прикључити групи Српског ДНК пројекта на Yfull-у ради поређења са другим тестиранима који су урадили исту или сличну врсту теста.

Преко теста целог генома се може на најбољи начин дубље профилисати ваше целокупно генетско порекло, по Y хромозому, митохондријалној ДНК и аутосомалној ДНК. Уз то, WGS тест компаније Dante Labs нуди и неколико врста здравствених извештаја на основу анализе вашег генома, па је сада свакако добра прилика да овај напредни тест добијете по знатно нижој цени у односу на редовну.

Flag Counter

Коментари (3)

Одговорите

3 коментара

  1. Милутин Т.

    Треба ми помоћ око овога теста. Регистровао сам се, уплатио, добио пошиљку за слање ДНК узорка преко ДХЛ-а и сада када сам желео ту пошиљку да вратим у ДХЛ тврде да не постоји могућност да ја као физичко лице пошаљем тај узорак у иностранство.

    Зна ли неко да ли је ово тачно и ако јесте шта могу ја да урадим да бих послао тај узорак?

    Поздрав и хвала

  2. Зорица

    Да ли сте успјели послати и нешто о резултатима…хвала.

    • Милутин Тешановић

      @Зорице, успео сам да пошаљем обичном поштом уз мало маштовитости ( написао да враћам купљени производ јер не функционише) и ево данас сам добио и од yfull.com да су резултати готови Дакле успешно завршено ипак.