Poziv prenumerantima – pretplatite se na knjigu “Genetičko poreklo Srba Stare Hercegovine”

20. juna 2020.

komentara: 35

Višegodišnji istraživački poduhvat Srpskog DNK projekta, kojim je obuhvaćeno preko 800 testiranih pojedinaca sa teritorije Stare Hercegovine, uskoro će biti krunisan objavljivanjem velike genetičke studije na blizu 1.000 stranica.

Knjiga Genetičko poreklo Srba Stare Hercegovine obuhvata široko područje koje se danas nalazi u četiri države bivše Jugoslavije – od Imotske krajine do doline Lima. U knjizi će biti dat istorijsko-arheološki pregled od najstarijih dana do 20. veka, kao i analiza svih testiranih rodova.

Knjiga u pretplati staje 3.000 dinara, a redovna cena će biti 6.000 dinara.

Imena pretplatnika / prenumeranata biće sastavni deo knjige (izuzev onih koji to ne budu želeli).

Uplate sa naznakom „pretplata za knjigu Genetičko poreklo Srba Stare Hercegovine” možete obaviti na sledeće račune Društva:

160-536822-04

ili

205-181721-65

Po uplati potrebno je da nam na imejl adresu [email protected] dostavite dokaz o uplati, kao i podatke – ime i prezime i adresu na koju će knjiga biti dostavljena. Naručioci snose troškove poštanske dostave, a biće moguće i lično preuzimanje knjige u sedištu Društva u Beogradu. Za naručioce knjige iz Republike Srpske biće organizovano preuzimanje knjige preko naših saradnika u Trebinju i Banjaluci. Knjiga u evrima u pretprodaji košta 25 evra (za uplate preko PejPal-a, zbog obračunavanja provizije, iznos je 27 evra), a uplate mogu da se obavljaju prema istim instrukcijama kao i za donacije (uz napomenu prilikom uplate je reč o pretplati na knjigu).

Očekivani period izlaska knjige iz štampe: decembar 2021. godine.

Flag Counter

Komentari (35)

Odgovorite

35 komentara

 1. Vesna Jovanović rođ.Popović

  Poštovani, tek danas sam upoznata sa Vašim radom i interesuje me dali je u Vašem istraživanju uključena i geneza porodice Popović iz Ljubinja. Posedujem literaturu o porodičnom stablu ukoliko nekog interesuje. I još da pitam dali još uvek postoji mogućnost pretplate za knjigu,jao i dali he već u prodaji.
  Hvala!
  Srdačan pozdrav!

  • Branko Todorović

   Poštovana Vesna,
   Knjiga je još uvek u pretplati, i može se na nju pretplatiti prema navedenim instrukcijama. Što se tiče vašeg pitanja u vezi porodice Popović iz Ljubinja, verovatno da jeste, ali najbolje da neko od kolega koji su obrađivali Ljubinje na to odgovori.
   Srdačno,
   Branko

  • Milan Stojić

   Izvinjavam se, koja je slava porodice Popović iz Ljubinja. Pozdrav.

 2. Toza

  kako da se pretplatim u pretplati.

 3. Uljar

  Poštovani, da li mi možete reći da li je neki Uljarević ili Mastilović testiran u ovom istraživačkom poduhvatu?

 4. Duško

  Da li imate podatke o rodu Bjelić, slava Đurđevdan?