Никад повољније ДНК тестирање – за свега 3.000 динара! Пожурите, пријавите се!

11. маја 2016.

коментара: 2

Друштво српских родословаца “Порекло” обезбедило је за своје чланове ДНК тестирање по никад повољнијој цени – за свега 3.000 динара! Реч је о четири пута нижој цени од редовне. 

Број кандидата је ограничен на 200, а првенство имају чланови Друштва српских родословаца “Порекло” и они које они препоруче. Један члан Порекла може предложити до два кандидата за тестирање.

Посебна погодност важи за оне који се овом приликом учлане у наше Друштво и плате годишњу чланарину (2.000 динара). Уколико се раније већ нису тестирали имаће могућност да се сад тестирају за 3.000 динара и да за исту цену (по 3.000 динара) предложе још два кандидата!

Пријаве за тестирање се примају на [email protected].

Тестирање ће бити обављено у Београду од 23. до 31. маја, у седишту Друштва српских родословаца “Порекло”.

Кандидати из унутрашњости могу послати узорке поштом.

Добијени резултати ће бити на 23 маркера, а очекивано време за њихово саопштавање је најкасније до августа 2016.

Тестира се прапорекло по мушкој линији што значи да се тестирање односи само на особе мушког пола.

Пожурите! Пријавите се!

 

Коментари (2)

Одговорите

2 коментара

  1. Dragoslav

    Koliko je sada testiranje DNK? Kako izleda, tj. da li mogu da vidim primerak necijeg rezultata? Koliko se ceka rezultat i da li je potrebno zakazivanje?
    Srdacan pozdrav!

    • Јовица Кртинић

      Поштовани Драгославе, ДНК тестирање за чланове Друштва српских родословаца “Порекло” стаје 6.500 динара (редовна цена је 13.000 динара). Лабораторија са којом сарађујемо саопштава резултат (у форми извештаја) два-три дана по тестирању. Заказивање је само за оне који се тестирају као чланови Порекла. Више о о учлањењу у Порекло имате овде: http://www.poreklo.rs/registracija/