Порекло презимена Сијерчић

3. децембра 2013.

коментара: 5

[toggle title=”ТЕСТИРАНИ СИЈЕРЧИЋИ НА СРПСКОМ ДНК ПРОЈЕКТУ”]

Сијерчић

Хаплогрупа: I2a

Порекло: Хан Пијесак, Република Српска

Крсна слава: Томиндан

Контакт:
_________________________

КОМПЛЕТНЕ РЕЗУЛТАТЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ[/toggle]

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (5)

Одговорите

5 коментара

 1. Љубомир Шуљагић

  Никако не могу да дођем до неког Сијерчића Србина, православца. Горе је наведено да их има у Хан Пијеску и да му је рађен ДНК, али нема име. Проверио сам у матичним књигама у Х. Пијеску, и тог презимена нема. Ми Шуљагићи смо са њима истог порекла, славимо Томиндан. Али не могу ни са једним да ступим у везу. У сродству смо, по свему судећи, и са Сијерчићима муслиманима из Понора (Горажде), али не знам да ли они то знају.

 2. Љубомир Шуљагић

  Ето, пуно тога прочитах о Шуљагићима, али никако да дожем до неког Сијерчића. Видим да је њихов ДНК исти као наш, али не знам да ли их има. Звао сам у општину Хан Пијесак и рекли су ми да их тамо немо.

 3. Amim sijerčić

  Ja sam sijerčic

 4. Љубомир Шуљагић

  Ево, нажалост, тек сада видех да се огласио господин Амим Сијерчић. Не знам одакле си, али би било добро да да напишеш нешто о себи, тј. о својима. Знате ли нешто даље о свом пореклу? Сигуран сам да смо род, само то не знамо. Један наш део јеостао у “источној Босни”, како то стоји у књизи “Златибор” Љ. Мићића. Моји преци су дошли на планину Златар а одатле у село Драглицу на Златибору и ту остали. Ако знаш да је неко од твојих радио ДНК, било би добро да га напишеш, то би био сигуран траг. Поз. Љубомир Шуљагић, Пријепоље