Knjiga na poklon saradniku Porekla

5. septembar 2012.

komentara: 1

Ovonedeljni dobitnik knjige u akciji koju zajedno organizuju izdavačka kuća Prometej i portal Poreklo je naš saradnik, lokalni etnolog i istoričar Miroslav Mladenović iz Vlasotinca, autor izuzetno vrednog dela “Vlasotinački rečnik”, objavljenog i na našem portalu.

Šaljite svoje priloge, fotografije, dokumenta, inicirajte diskusije na forumu. Čekaju vas zaista vredni naslovi iz Prometejeve edicije “Popularna lingvistika”.

Pridružite se porodici portala Poreklo!

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. Miroslav Mladenovic

    NAPOMENA
    Autor VLASOTINAČKOG REČNIKA Mirosav Mladenović je lokalni etnolog rodom iz sela Dejan (G.Dejan-mahala Predanča) opština Vlasotince, a inače se OGLAŠAVA radovima kao nastavnik OŠ “Braća Milenković” selo Šišava-Lomnica. dakle, nisam rodom iz sela Šišava-Lomnica, te molim ADINISTRATORA da ispravi grešku i napiše:” Mirosdlav Mladenović lokalni etnolog, Vlasotince-jer posedujem kuću i živim u Vlasotince a samo sam u školi nastavnik).
    Još jedna primedba. Mislio sam da će da u posvećenoj knjigi za etnološko-kulturnu saradnju da napiošete POSVETU na prvoj strani knjige koju sam dobio kao poklon. Ako dodeljujete još knjiga za svaki napisani rad, onda barem napišite POKLON sa punim imenom i prezimenom, lokalni etnolog Vlasotince i onog ko daje poklon PORTAL POREKLO.
    S poštovanjem
    Miroslav Mladenović lokalni etnolog Vlasotince
    2.novembar 2012,g. Vlasotince