Књига на поклон сараднику Порекла

5. септембар 2012.

коментара: 1

Овонедељни добитник књиге у акцији коју заједно организују издавачка кућа Прометеј и портал Порекло је наш сарадник, локални етнолог и историчар Мирослав Младеновић из Власотинца, аутор изузетно вредног дела “Власотиначки речник”, објављеног и на нашем порталу.

Шаљите своје прилоге, фотографије, документа, иницирајте дискусије на форуму. Чекају вас заиста вредни наслови из Прометејеве едиције “Популарна лингвистика”.

Придружите се породици портала Порекло!

Коментари (1)

Одговорите

Један коментар

  1. Miroslav Mladenovic

    НАПОМЕНА
    Аутор ВЛАСОТИНАЧКОГ РЕЧНИКА Миросав Младеновић је локални етнолог родом из села Дејан (Г.Дејан-махала Преданча) општина Власотинце, а иначе се ОГЛАШАВА радовима као наставник ОШ “Браћа Миленковић” село Шишава-Ломница. дакле, нисам родом из села Шишава-Ломница, те молим АДИНИСТРАТОРА да исправи грешку и напише:” Миросдлав Младеновић локални етнолог, Власотинце-јер поседујем кућу и живим у Власотинце а само сам у школи наставник).
    Још једна примедба. Мислио сам да ће да у посвећеној књиги за eтнолошко-културну сарадњу да напиошете ПОСВЕТУ на првој страни књиге коју сам добио као поклон. Ако додељујете још књига за сваки написани рад, онда барем напишите ПОКЛОН са пуним именом и презименом, локални етнолог Власотинце и оног ко даје поклон ПОРТАЛ ПОРЕКЛО.
    С поштовањем
    Мирослав Младеновић локални етнолог Власотинце
    2.новембар 2012,г. Власотинце