Цукић

19. март 2012.

коментара: 3

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (3)

Одговорите

3 коментара

  1. Radomir

    Stvarno je iznenadjujuce i razocaravajuce da nemate podatke o prezimenu Cukic, sasvim slucajno slusajuci radio 202 i emisiju o prezimenima saznam za ovaj sajt, pa vodjen zainteresovanscu htedoh da vidim sta ima o nasem ipak zvucnom prezimenu, kad ono NISTA…onako, iz glave sto trenutno znam je da nase poreklo prezimena vodi iz zaseoka Miscici, gde je rodjen i Sveti Sava blizu sela Dezeva kod Novog Pazara. Kroz istoriju cuveni su bili Vojvoda Pavle Cukic, kao i ministar finansija Kosta Cukic u vladi Milosa Obrenovica. Posle seobe, nastanjeni smo u selu Veliko Krcmare i odatle su koreni svim Cukicima. Takodje u familiji imamo i jako poznatog muzicara Dejana Cukica. Bilo bi lepo da se popuni informacija i o nasem prezimenu. Pozdrav

    • Јовица Кртинић

      Поштовани Радомире,
      Свакако ћемо попунити страницу за презиме Цукић. Иначе, ако користите претрагу на нашем порталу можете пронаћи више страница на којима се помињу Цукићи. Потребно је само да тражени појам (Цукић) унесте ћирилицом (ошишана латиница коју користите није употребљива у претрази на нашем порталу).
      Свако добро!

      • Radomir

        Извините за латиницу која нам је на жалост наметнута због свих других белосветских прихватања, од претраживача на Гоогле па на даље. Хвала у сваком случају, погледаћу.