Порекло презимена Суботички Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Суботички

Порекло презимена Суботички

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • Slobodanka

  Porodica Subotički,iz Novog Bečeja,krsna slava sv.Nikola 19.12….Prezime se pojavljuje najviše u Vojvodini,Banatu…Molim sve one koji znaju nešto više o poreklu ovog prezimena,da napišu. Hvala unapred 🙂

  Одговори
  • Aleksandar I1

   Слободанка,
   нисам нашао презиме Суботички на Попису из 1828. године у Новом Бечеју, нити га помиње Ердељановић након Првог светског рата у Н.Бечеју или Врањеву. Али се зато наводе у недалеком Молу: 651. Joszim Szubotitski, 728. Mich. Szabotitski као и 733. Teod. Szubotitski.
   Можда су ваши управо из Мола прешли у Нови Бечеј.

   Одговори
   • Slobodanka

    Hvala Vam na odgovoru.
    Zanima me da li se nesto vise zna o ovome ili samo to? Znaci mi svaki podatak,a jako tesko pronalazim informacije o poreklu prezimena. Ako bilo ko ima neku informaciju,molim da mi javi. Bicu mu zahvalna.
    Veliko hvala unapred.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top