Порекло презимена Вукобратовић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Вукобратовић

Порекло презимена Вукобратовић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • Милодан

  Ево још једног мог „открића“. Не постоји на вашем списку презиме „Вукобрат“ (ограђујем се ако нисам пажљиво прегледао). Такође мој школски друг из средње и више железничке школе, Слободан (као и ја) Вукобрат. Живи у Кикинди а, колико знам, ту је и рођен. Опширније и његовом пореклу, односно његове фамилије, имаћете ускоро.
  Толико за вечерас.
  Лака ноћ!

  Одговори
  • administrator

   Поштовани, хвала вам на интервенцијама. Погледали смо, унета су од раније презимена Вукобрат и Надлачки, али вероватно је проблем то што смо презимена сложили тако да најпре иду она на -ић, а за њима сва остала, па нисте одмах приметили. У сваком случају очекујемо ваше прилоге. Хвала још једном.

   Одговори
 • Војислав Ананић

  ВУКОБРАТОВИЋ (п), бивши род у Турментима (Зупци, Требиње). Према казивању мјештана, Вукобратовићи су се дијелом раселили, а дијелом изумрли (75:1245).

  Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top