Порекло презимена Медурић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Медурић

Порекло презимена Медурић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • Mila

  Ovo prezime, barem u mojoj familiji vezano je za područje Bačke i to Turija i Bečej. Moj deda, Milan Medurić iz Turije, bio je berberin, oženjen Anicom Karapandžić, kuvaricom iz Bečeja. Imali su troje dece, Stefaniju, Marinka i Zoricu. Milan Medurić umro je mlad, od tuberkoloze 1944. godine. Sahranjen je u Bečeju. Naslednik loze sin Marinko Medurić, živi u Šibeniku – Primoštenu, a dobar deo života je proveo radeći u Nemačkoj. Ima dva sina.

  Одговори
 • Branka

  Zanima me ako neko zna poreklo porodice Mamlic ima ih u bosni

  Одговори
 • Bratislav Medurić

  Pokojni Bogdan Medurić, moj čukundeda, bio je sveštenik u Podgorici. Njegov sin a moj pradeda, Vladislav, doselio se iz CG i ziveo je u Ramu i bio školski inspektor. Vitomir, moj deda, rodjen je 1920. Po predanju poreklom smo iz CG. Ne znam tacno odakle. Znam da u Turiji zivi veći broj Medurića. Stupio sam u kontakt sa jednim od njih i on zna da smo poreklom iz CG ali ni on ne zna odakle i kako se familijarno stablo razvija dalje u proslost. Ukoliko neko ima još neke informacije molim za kontakt.

  Pozdrav.

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top