Додер Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Додер

Додер

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (1)

  • Војислав Ананић

    ДОДЕР (п). у Жањевици, Објешенику и Кокорини (Гацком Улогу и Плочнику (Борач) и у Мостару. У Објешериик су доселили из Жањевице „због тјескобе”, а у Улог је Додер дошао из Кокорине „за трговином“. И у Плочник су доселили из Кокорине. Стара су и угледна мостарска породица. Неколико чланова ове породице били су учесници јавног живота у прошлости Мостара. Славе Ђурђевдан. (59:208, 318, 321; 234:187) У Објешенику одавно нема становника.

    Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top