Вуликић Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Вуликић

Вуликић

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам


Коментари (6)

 • Rade Vulikic

  Zanima me poreklo plemena Vulikic odakle potice…? A krsna slava Sv. Arhangel Mihajlo (Arandjelovdan) Deda se Zvao Nikola Vulikic, dedin otac Savic a Savicev otac Bosko poreklom iz C.G. Radunovic a kasnije moj deda prelazi u Metohiji Pec…
  Unapred zahvalan Rade Vulikic

  Одговори
 • Јоксим

  Можете ли да наведете податке за Ваше презиме Вуликић: мјесто поријекла у Црној Гори, По вама Бошко се презивао Радуновић. Кажете да је ријеч о вароши Пећ. Када се ђед Никола преселио у Пећ? Је ли ђед прије Пећи био у неком метохијском селу?

  Одговори
  • Rade

   Бошко је Вуликић али је из засеока Радуновићи. А касније се селе у Метохији место Пећ село Витомирица . Осим тог места нису били ни на једно друго колико ја знам. Поздрав

   Одговори
 • Veselin

  Vulikici poticu iz CG Rijeke Piperske,selo Radunovici.Bioce.Posle prvog sv.rata preselleni su na KM selo Vitomirica.Krsna slava im je Arandjelov dan.

  Одговори
 • Nada

  Interesuje me koga je imao od dece Bosko Vulikic iz Vitomirice?

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top