Вуликић

14. фебруара 2012.

коментара: 7

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (7)

Одговорите

7 коментара

 1. Rade Vulikic

  Zanima me poreklo plemena Vulikic odakle potice…? A krsna slava Sv. Arhangel Mihajlo (Arandjelovdan) Deda se Zvao Nikola Vulikic, dedin otac Savic a Savicev otac Bosko poreklom iz C.G. Radunovic a kasnije moj deda prelazi u Metohiji Pec…
  Unapred zahvalan Rade Vulikic

 2. Јоксим

  Можете ли да наведете податке за Ваше презиме Вуликић: мјесто поријекла у Црној Гори, По вама Бошко се презивао Радуновић. Кажете да је ријеч о вароши Пећ. Када се ђед Никола преселио у Пећ? Је ли ђед прије Пећи био у неком метохијском селу?

  • Rade

   Бошко је Вуликић али је из засеока Радуновићи. А касније се селе у Метохији место Пећ село Витомирица . Осим тог места нису били ни на једно друго колико ја знам. Поздрав

 3. Veselin

  Vulikici poticu iz CG Rijeke Piperske,selo Radunovici.Bioce.Posle prvog sv.rata preselleni su na KM selo Vitomirica.Krsna slava im je Arandjelov dan.

 4. Nada

  Interesuje me koga je imao od dece Bosko Vulikic iz Vitomirice?