Popust od 50% za test celog genoma kod kompanije Dante Labs

23. novembar 2021.

komentara: 0

Od ponedeljka, 22. novembra kompanija Dante Labs je u okviru akcije “Crni petak” spustila cenu svog testa celog genoma (Whole Genome Sequence – WGS) za 50%, pa se sada njihov test umesto za 500, može kupiti za 250 evra.

Iako nisu ponovili veliki popust od prošle godine u okviru iste akcije, kada se test celog genoma mogao kupiti za 150 evra, ova cena je i dalje najniža za ovakvu vrstu testa. Na sajtu kompanije nije naznačeno do kog datuma će biti aktivan popust (pretpostavljamo da će biti aktivan do nedelje, 28. novembra, ali za to nemamo direktnu potvrdu), pa ako ste zainteresovani za kupovinu ovog testa, predlažemo vam da ga što skorije uzmete.

Kupovina se vrši preko sajta kompanije dantelabs.com.

Nakon obavljene kupovine, pribor za testiranje se šalje na adresu koju ste naznačili, nakon čega se prema uputstvima uzimaju uzorci i potom paket šalje nazad u laboratoriju Dante Labs-a. Kada budu došli sirovi rezultati testiranja, bilo bi poželjno da se oni prebace na sajt Yfull radi analize, koja će dati preciznu sliku o položaju vaše najskorije podgrane na stablu Y-DNK i mtDNK haplogrupa, kao i proračun o vremenu odvajanja od drugih rođačkih podgrana vaše haplogrupe. Cena ove usluge je 49 dolara.

Preko testa celog genoma se može na najbolji način dublje profilisati vaše celokupno genetsko poreklo, po Y hromozomu, mitohondrijalnoj DNK i autosomalnoj DNK. Uz to, WGS test kompanije Dante Labs nudi i četiri vrste zdravstvenih izveštaja na osnovu analize vašeg genoma, pa je sada svakako dobra prilika da ovaj napredni test dobijete po 50% nižoj ceni u odnosu na redovnu.

Komentari (0)

Odgovorite

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.