Објављен други део књиге „Трпиња – извори постојања“ Reviewed by Momizat on . Трпиња, српско село смештено између Вуковара и Осијека, добило је недавно нов, трајни белег постојања. Аутори Мирослав Писаревић и Ђорђе Прокић, који су 2011. о Трпиња, српско село смештено између Вуковара и Осијека, добило је недавно нов, трајни белег постојања. Аутори Мирослав Писаревић и Ђорђе Прокић, који су 2011. о Rating: 0
You Are Here: Home » Инфо » Вести » Објављен други део књиге „Трпиња – извори постојања“

Објављен други део књиге „Трпиња – извори постојања“

Trpinja-1Трпиња, српско село смештено између Вуковара и Осијека, добило је недавно нов, трајни белег постојања. Аутори Мирослав Писаревић и Ђорђе Прокић, који су 2011. објавили књигу „Трпиња – извори постојања“, суду јавности и њихових земљака предали су и други део истоимене књиге.

Trpinja-2На страницама ових, веома богато опремљених књига, налазе се бројни вредни подаци о историји, родовима, обичајима овог краја.

О садржају прве књиге и о њеним ауторима можете се обавестити ОВДЕ.

Књиге се могу купити у Београду, у књижари „Одисеја“, Војводе Степе 94, по цени од 1.000 (прва књига) и 1.200 динара (друга књига). На предстојећем Сајму књига у Београду књиге ће се моћи купити на изложбеном месту удружења „Ћирилица“.

 


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top