Oktobarska rasprodaja: Knjige u izdanju Porekla za svega 500 dinara

4. oktobar 2015.

komentara: 1

Društvo srpskih rodoslovaca “Poreklo” poziva sve zainteresovane da tokom meseca oktobra 2015. iskoriste veliki popust na naša izdanja. Kupovinom knjiga pomažete naš rad. Mi nemamo nikog drugog osim vas.

Ovo su knjige koje vam nudimo:

knjiga o macurama izasla iz stampe“Knjiga o Macurama” (Beograd, 2014; autori Dejan Vujanić, Siniša Jerković, Jovica Krtinić i Aleksandar Marinković). Prva knjiga u Srbiji u kojoj je jedan rod (Macure) istražen i iz genetičkog ugla. S obzirom na to da je reč o jednoj od prvih knjiga na našim prostorima koja se bavi genetičkom genealogijom, u njoj se nalazi `mali udžbenik` iz genetičke genealogije.
Redovna cena knjige: 700 dinara
U oktobru: 500 dinara

etnologija-i-genetika,-korice“Etnologija i genetika”, preliminarna multidisciplinarna istraživanja porekla Srba i stanovništva Srbije (Beograd, 2015; autor dr Ivica Todorović i dr.). Knjiga koja predstavlja uvod u veliko istraživanje porekla Srba, koje će obuhvatiti preko 1100 testiranih pojedinaca. U knjizi dat opšti presek genetičke slike Srbije. Poseban značaj studije je što se u njoj nalaze podaci za preko 200 testiranih pojedinaca, s težištem na dve oblasti – Prijepolje i Župa Aleksandrovačka.

Redovna cena knjige: 700 dinara
U oktobru: 500 dinara

POSEBNA POGODNOST: Ukoliko se naruče obe knjige, cena je 900 dinara.

Knjige se mogu kupiti u kopirnici Biblioteke “Milutin Bojić”, Ilije Garašanina 5 (kod Palilulske pijace) u periodu od 8.00 do 20.00 (subotom od 8.00 do 14.00).

Knjige se mogu naručiti i dobiti poštom. Plaćanje pouzećem.

Narudžbe primamo na [email protected].

Kupovinom knjiga pomažete rad Društva srpskih rodoslovaca “Poreklo” i naše naredne izdavačke i istraživačke poduhvate.

Komentari (1)

Odgovorite

Jedan komentar

  1. Rade Kocic

    Postovani Jovica,

    Sve pohvale za Poreklo.rs. Imate neku “fizicku” adresu gde se moze doci kod vas ili sve radite preko interneta?

    Srdacan pozdrav.