Хроника села Бресно Поље (Трстеник) у нашој дигиталној библиотеци Reviewed by Momizat on . Љубазношћу аутора Милоша Стојића, његова књига "Бресно Поље" од данас је доступна у Дигиталној библиотеци портала Порекло. На близу 500 страница књиге, аутор је Љубазношћу аутора Милоша Стојића, његова књига "Бресно Поље" од данас је доступна у Дигиталној библиотеци портала Порекло. На близу 500 страница књиге, аутор је Rating: 0
You Are Here: Home » Инфо » Вести » Хроника села Бресно Поље (Трстеник) у нашој дигиталној библиотеци

Хроника села Бресно Поље (Трстеник) у нашој дигиталној библиотеци

Bresno PoljeЉубазношћу аутора Милоша Стојића, његова књига „Бресно Поље“ од данас је доступна у Дигиталној библиотеци портала Порекло.

На близу 500 страница књиге, аутор је обрадио породице села Бресно Поље, служећи се архивском грађом (у архивима у Крушевцу и Трстенику, између којих је и стационирано ово село), што овој хроници даје посебну тежину.

 

Књигу можете преузети преко следећег линка:

БРЕСНО ПОЉЕ – Милош Стојић, 2009.


Коментари (1)

  • Milos Stojic

    Mozda, nisam trebao da se ja prvi javim, ali nisam mogao da se uzdrzim od odusevljenja, kada sam ugledao svoju knjigu,objavljenu u vasoj i nasoj digitalnoj biblioteci, pa sam odmah zeleo da iznesem moju pozitivnu reakciju. To vam je kao kad ugledate nekog svog, rodjenog. Pozdrav, M. Stojic!

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top