Knjiga na poklon saradniku portala Poreklo Vojislavu Ananiću Reviewed by Momizat on . Ovonedeljni dobitnik knjige ("Frazeološki rečnik", Đorđe Otašević) u akciji koju zajedno organizuju izdavačka kuća Prometej i portal Poreklo je naš saradnik iz Se Ovonedeljni dobitnik knjige ("Frazeološki rečnik", Đorđe Otašević) u akciji koju zajedno organizuju izdavačka kuća Prometej i portal Poreklo je naš saradnik iz Se Rating:
You Are Here: Home » Info » Vesti » Knjiga na poklon saradniku portala Poreklo Vojislavu Ananiću

Knjiga na poklon saradniku portala Poreklo Vojislavu Ananiću

Ovonedeljni dobitnik knjige („Frazeološki rečnik“, Đorđe Otašević) u akciji koju zajedno organizuju izdavačka kuća Prometej i portal Poreklo je naš saradnik iz Sente Vojislav Ananić.

 

Navršilo se tačno godinu dana otkako se naš vredni Vojislav Ananić priključio ekipi portala Poreklo. Za to vreme od njega smo dobili na stotine priloga, od kojih neki još čekaju na objavljivanje (na čemu mu se ovom prilikom izvinjavamo). Uredništvo portala Poreklo želi dobro zdravlje i sreću njemu i njegovoj porodici i da još dugo godina bude deo tima koji ostavlja trajan beleg o postojanju nas i svih naših predaka.

 

Šaljite svoje priloge, fotografije, dokumenta, inicirajte diskusije na forumu. Čekaju vas zaista vredni naslovi iz Prometejeve edicije „Popularna lingvistika“.

Pridružite se porodici portala Poreklo!


Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top