Књига из едиције Корени на поклон сараднику Порекла

25. јануара 2013.

коментара: 0

Добитник књиге у акцији коју је портал Порекло покренуо у сарадњи са издавачком кућом ЈП “Службени гласник” је наш сарадник из Сенте Војислав Ананић.

Још од првих дана постојања портала Порекло Војислав Ананић је наш неуморни сарадник, који са великом посвећеношћу пише и шаље вредне прилоге. У последњих недељу дана приредио на десетине текстова о селима “Соколске нахије”, према истоименој студији Љубе Павловића. Верујем да ће му многи бити захвални што сад на нашем порталу могу да прочитају понешто о свом пореклу, нарочито ако им је прадедовина неко од села Бајине Баште, Осечине, Љубовије…

У досад објављене 23 књиге едиције “Корени”, која сасвим сигурно представља највећи издавачки подухват у области генеалогије, сабране су вредне студије које су Јован Цвијић и његови ученици, али и савремени истраживачи објављивали током прошлог века.  Обрађене су предеоне целине из срца централне Србије – од Дрине и Велике Мораве до Саве и Западне Мораве. Реч је о књигама које заиста треба да има свако ко држи до својих корена.

Шаљите нам своје прилоге и будите сигурни да ће ваш рад бити запажен и награђен.

Уредништво портала Порекло

Корени

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.