Књига из едиције Корени на поклон сараднику Порекла

17. јануара 2013.

коментара: 0

 

Добитник књиге у акцији коју је портал Порекло покренуо у сарадњи са издавачком кућом ЈП “Службени гласник” је наш сарадник из Бањалуке Синиша Јерковић.

Откако је пре нешто више од недељу дана активиран форум Порекла, Синиша неуморно отвара теме и пуни странице вредним садржајима. При томе, он не само да је активан на њему фамилијарној теми ДНК порекла, већ иницира дискусије и у другим сегментима нашег све садржајнијег форума. Због тога смо сигурни да ће му књига из едиције Корени бити више него драгоцена у даљем ангажовању, како на форуму, тако и уопште на порталу Порекло, чији је Синиша један од заштитних знакова.

У досад објављене 23 књиге едиције “Корени”, која сасвим сигурно представља највећи издавачки подухват у области генеалогије, сабране су вредне студије које су Јован Цвијић и његови ученици, али и савремени истраживачи објављивали током прошлог века.  Обрађене су предеоне целине из срца централне Србије – од Дрине и Велике Мораве до Саве и Западне Мораве. Реч је о књигама које заиста треба да има свако ко држи до својих корена.

Шаљите нам своје прилоге и будите сигурни да ће ваш рад бити запажен и награђен.

Уредништво портала Порекло

Корени

Коментари (0)

Одговорите

Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.