Nikola Tesla: Biće moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tela Reviewed by Momizat on . MISAO DANA Radim za budućnost i savremenici me neće razumeti, ali jednoga dana prevladaće naučni zakoni prirode čije sam tajne otkrio i kao dlanom o dlan sve će MISAO DANA Radim za budućnost i savremenici me neće razumeti, ali jednoga dana prevladaće naučni zakoni prirode čije sam tajne otkrio i kao dlanom o dlan sve će Rating:
You Are Here: Home » Poreklo reči » reč dana » Nikola Tesla: Biće moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tela

Nikola Tesla: Biće moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tela

MISAO DANA

Radim za budućnost i savremenici me neće razumeti, ali jednoga dana prevladaće naučni zakoni prirode čije sam tajne otkrio i kao dlanom o dlan sve će se promeniti. Nastupiće nova era čovečanske mudrosti, čije će glavne odlike biti razumevanje vremena, otkriće izvora beskrajne energije i oblikovanje materije po volji naučnika. Ljudska svest pomeriće granice života i biće moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tela. Ova saznanja dodatno će pomeriti naše shvatanje o razlici života i smrti.

Uveren sam da je ceo kosmos objedinjen, kako u materijalnom, tako i u duhovnom pogledu. Postoji u vasioni neko jezgro otkuda mi dobijamo svu snagu, sva nadahnuća. Ono nas večno privlači, ja osećam njegovu moć i vrednosti koje ono emituje celoj vasioni i time je održava u skladu. Ja nisam prodro u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kad hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVETLOST, a kad pokušam da ga shvatim duhovno, onda je to LEPOTA i SAMILOST. Onaj koji nosi u sebi tu veru oseća se snažan, rad mu čini radost, jer se i sam oseća jednim tonom u sveopštoj harmoniji.“

Nikola Tesla


Ostavi komentar

© 2012- 2013 POREKLO poreklo.rs

Scroll to top