Порекло кандидата за градоначелника Reviewed by Momizat on . Одакле су пореклом кандидати за градоначелника Београда, ко су им били преци, коју славу славе, да ли су у сродству са неким познатим, које анегдоте се преприча Одакле су пореклом кандидати за градоначелника Београда, ко су им били преци, коју славу славе, да ли су у сродству са неким познатим, које анегдоте се преприча Rating:
You Are Here: Home » Познати » Политичари » Порекло кандидата за градоначелника

Порекло кандидата за градоначелника

Одакле су пореклом кандидати за градоначелника Београда, ко су им били преци, коју славу славе, да ли су у сродству са неким познатим, које анегдоте се препричавају из генерације у генерацију у њиховим породицама… На ова питања за портал Порекло одговоре су дали Александар Вучић (кандидат СНС), Александар Поповић (ДСС), Драган Ђилас (ДС), Зоран Станковић (УРС) и Немања Шаровић (СРС) .

Како се испоставило, чак четворица кандидата за градоначелника славе Светог Николу, док је Свети Стефан слава Александра Поповића. Ипак, да све буде у знаку Светог Николе, говори податак да је то слава, коју је, пре удаје, у својој породици славила Поповићева мајка.

Сем Зорана Станковића, који је рођен на југу Србије, преостала четворица су рођени Београђани. Међутим, њихови корени су западно од Дрине и Дунава. Најближе један другом су живели преци Драгана Ђиласа и Александра Вучића, у западној Босни.

Све ово и још много тога читајте на посебним странама са пореклом сваког од кандидата за градоначелника Београда:

Александар Вучић

Александар Поповић

Драган Ђилас

Зоран Станковић

Немања Шаровић

 

 


Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top