Порекло презимена Праизовић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Праизовић

Порекло презимена Праизовић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

  • darko

    zeleo bih da znam odakle poticem?

    Одговори
  • Dragan Vuckovic

    Koliko znam, Praizovica ima jako puno u Zelezniku, opstina Cukarica, Beograd. U OS sam u odelenju bio sa Milanom Praizovicem. Znam da je bio ozenjen , i imao barem jedno dete, a mozda i dva. Poginuo je u saobracajki na pruznom prelazu izmedju Rakovice i Miljakovca. Bio je trgovac-mesar i radio je u RK Beograd kod IMR. Bio je 1960 godiste. Posto sam se odselio u unutrasnjost, pogubio sam kontakte sa drustvom iz Osnovne. Jos jedna stvar, u Zelezniku ima jako mnogo i Zlatanovica.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top