Порекло презимена Попчић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Попчић

Порекло презимена Попчић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (1)

  • Зоран Попчић

    Поштовани.

    По предању мога деде Жарка Попчића порекло породице Попчић потиче из засеока Попе села Ковачи између Рашке и Јошаничке Бање, ти моји преци су се доселили у Врњачку Бању још за време Турака и једна је од најстаријих породица у Врњачкој Бањи. Попчићи славе Св. Николу. Ово презиме сам на интернету нашао да постоји и у Загребу и Госпићу (Хрватска) и Марибору (Словенија) и да су носиоци тог презимена у Хрватској и Словенији католици.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top