Паскаљевић Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Паскаљевић

Паскаљевић

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

  • Сава Попадић

    Из северне Грчке се доселио у Крушевац Паскаљ,,Цинцар по народности, мислим да је био трговац. По њему су његови потомци добили србизирано презиме Паскаљевић. Најпознатији његов потомак је Бата Паскаљевић, наш познати глумац. У Крушевцу је данас Њихова кућа и данас постоји али нико од Паскаљевића не живи у том граду.

    Одговори
  • драган

    Поштовани у Вашем списку преѕимена на слово П нема презиме Паскаш.Ја се преѕивам Паскаш,рођен у сомбору, Вјводини.Радио сам у Војсци,обављао сам све дужности,отишао сам у пензију са дужности Начелника Генералштаба ВЈ као генерал потпуковник,Драган Паскаш.

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top