Марјанов Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Марјанов

Марјанов

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

  • Jovica

    Pošto sam oženjen sa ćerkom gospodina koji se preziva Marjanov. Znam samo toliko da je u gradu Vršcu bila jako velika porodica Marjanov,koja se kasnije posle drugog svetskog rata jedan deo te velike familije prebacio zbog komunizma na prezime Marjanović. I dalje u Vršcu ima jako pun članova te familije. Jer su pre drugog svetskog rata i posle drugog rsvetskog rata svaki brat imao više muških i ženskih potomaka. Iz kog kraja Srbije tačno potiču nebih znao da odgovorim.

    Одговори
  • G-Eazy

    Ja sam isto Marjanov,iz Vrsca

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top