Ланчужанин Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Ланчужанин

Ланчужанин

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (3)

 • Lancuzanin Jelica

  lancuzanin prezime je veoma retko.Znam samo za cetiri porodice koje su zivele u Vukovaru.Ja sam se devojacki prezivala Lancuzanin.Deda mi je pricao da je rodjen u Srpskom Titosu u Madjarskoj.Tamo su ziveli neko vreme i dosli u Vu.A pricao je deda da su preci dosli u Madjarsku seobom srba.Voleli bi smo nesto vise znati o nasem poreklu.Unapred zahvalni Lancuzanini.

  Одговори
  • Defendor

   Ланчужани су пореклом из Ланчуга, села северно од Мохача. Ту је близу и село Шумберак, одакле су моји Товјани, а у коме је такође у 18. веку било Ланчужана. 😉

   Одговори
   • Momcilo Djujic

    pogresili ste sa poreklom, morate se malo vise uputiti, po madjarskom popisu stanovnistva, uskoro saljem i link, ima popis jednog sela i srpskih stanovnika medju kojima su Lancuzanin Milan

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top