Порекло презимена Куколеча

22. фебруар 2012.

коментара: 2

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

[email protected]
Пишите нам

Наредни чланак:
Претходни чланак:

Коментари (2)

Одговорите

2 коментара

  1. Adam

    Poštovani urednici portala “Poreklo”,veoma cenim trud i rezultate rada i znam da nije lako odgovoriti na brojna pitanja i zahteve koji vam stižu. Ali, odavno sam zamolio da mi kažete nešto o poreklu i nastanku prezimena KUKOLEČA i do danas nisam dobio nikakav odgovor. Siguran sam da nisam jedini. Ipak, molim vas da svakom ko vas nešto zamoli odgovorite sa par reči u smislu – može li se očekivati nekakav odgovor ili ne ! Ponavljam da sam svestan da se ne može pronaći odgovor.na svako postavljeno pitanje, ali odgovor može biti i napr. “Istraživanja ne mogu ući u trag porekla i nastanka vašeg prezimena !” Pozdravljamvas i želim vam puno uspeha i strpljenja u vašem dragocenom radu !

    • Поштовани г. Куколеча,
      подсећамо Вас да смо имали комуникацију преко фејсбук странице Порекла и да сте тамо добили одговор. Ако се не варамо, било је и неке преписке мејловима. Тако да не стоји да нисте добили никакав одговор. Наравно, тешко је да одговоримо свима и сваки пут, посебно што је овај портал заснован на ентузијазму и добровољности родословаца који кад то могу увек помогну бар неком информацијом. Свако добро