Poreklo prezimena Kukoleča

22. februar 2012.

komentara: 2

Poštovani,

pozivamo vas na saradnju.

Pošaljite nam svoj prilog, sve što znate o ovom prezimenu na osnovu usmenog predanja ili citiranjem navoda iz knjiga (navedite kojih) ili onog što je već objavljeno na ostalim internet sajtovima (napomenite kojim).

Obavezno napišite i koju krsnu slavu slavite i područje u kojem se ovo prezime pojavljuje.

Navedite i ime poznate ličnosti (gde je rođen-a, čime se bavi), koja nosi ovo prezime.

Vaš prilog ostavite u komentaru ili pošaljite na i-mejl:

[email protected]
Pišite nam

Naredni članak:
Prethodni članak:

Komentari (2)

Odgovorite

2 komentara

  1. Adam

    Poštovani urednici portala “Poreklo”,veoma cenim trud i rezultate rada i znam da nije lako odgovoriti na brojna pitanja i zahteve koji vam stižu. Ali, odavno sam zamolio da mi kažete nešto o poreklu i nastanku prezimena KUKOLEČA i do danas nisam dobio nikakav odgovor. Siguran sam da nisam jedini. Ipak, molim vas da svakom ko vas nešto zamoli odgovorite sa par reči u smislu – može li se očekivati nekakav odgovor ili ne ! Ponavljam da sam svestan da se ne može pronaći odgovor.na svako postavljeno pitanje, ali odgovor može biti i napr. “Istraživanja ne mogu ući u trag porekla i nastanka vašeg prezimena !” Pozdravljamvas i želim vam puno uspeha i strpljenja u vašem dragocenom radu !

    • Poštovani g. Kukoleča,
      podsećamo Vas da smo imali komunikaciju preko fejsbuk stranice Porekla i da ste tamo dobili odgovor. Ako se ne varamo, bilo je i neke prepiske mejlovima. Tako da ne stoji da niste dobili nikakav odgovor. Naravno, teško je da odgovorimo svima i svaki put, posebno što je ovaj portal zasnovan na entuzijazmu i dobrovoljnosti rodoslovaca koji kad to mogu uvek pomognu bar nekom informacijom. Svako dobro