Добричанин Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Добричанин

Добричанин

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

  • mirko

    Dobricani vode poreklo iz Donje morace danasnja Crna Gora potomci su vojvode Bogica Moracanina 1517 potomak srednjovekovne vlastelinske porodice Mrnjavcevic jedan deo bratstva Dobricani naseljava juznu Srbiju Toplicu i Kosanicu 1900 god za vreme kraljevine Srbije krsna slava im je Arandjelovdan iz Kosanice je i poznati glumac DRAGUTIN GUTA DOBRICANIN poznat po ulozi u seriji pozoriste u kuci Vasa s Tajcic ili Orlovi rano lete djed Vuk

    Одговори
  • Nemanja

    Meni je baba od Dobričana baš iz Degrmena, koliko znam nije ih bilo u Kosanici, a sve se poklapa sa pričom koju ja znam

    Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top