Дошло Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Дошло

Дошло

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

 • Војислав Ананић

  ДОШЛО (п), у Церници (Гацко). Равчићима и Ходбини (Мостар). У Церницу је Дошло доселио из Браћевића, а старином је од Предојевића у Рудинама. Слави Никољдан. У Бравчићима су од братства Михојевића из Попова. У Ходбини их има „двије врсте“. Једни су „од оних из Равчића“ и славе Јовањдан, а други су “Костићи из Љубиња“. Славе Никољдан (59:200,247,317).

  Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

  Одговори
 • Biljana

  Došlo iz Vrapčića ( Mostar) od Mihojevića i slave Jovanjdan. Pitanje za Vojislav Ananić, gde su ti Ravčići ili Bravčići? Da li ste mislili na Vrapčiće?

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top