Госпавић Reviewed by Momizat on . Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Поштовани, ова страница је у припреми. Позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем Rating:
You Are Here: Home » Презимена » Госпавић

Госпавић

Поштовани,

ова страница је у припреми.

Позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

 • Војислав Ананић

  ГОСПАВИЋ (п), у Малом Пољу (Бишће, Мостар). Поријеклом су од братства Јанковића из Требијова код Требиња. Славе Шћепандан (59:241). Презиме је могло настати од личног имена Госпава како им се, вјероватно, звао неки женски предак.

  Извор: Ристо Милићевић – Херцеговачка презимена, Београд, 2005.

  Одговори
 • Neko Gospavic

  Hvala puno za informaciju. Imam ih par i pokusavam da se dokopam vise. Sve strane govore o drugim mestima ali geografski su Hercegovina, Donja Dalmacija i Crna Gora. Mada i priča o Gospiću u Hrvatskoj. Ali svi pričaju priču o čini mi se istoj babi Gospavi. Verujem da je to veza 🙂

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top