Порекло презимена Настић Reviewed by Momizat on . Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Поштовани, позивамо вас на сарадњу. Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите к Rating: 0
You Are Here: Home » Презимена » Порекло презимена Настић

Порекло презимена Настић

Поштовани,

позивамо вас на сарадњу.

Пошаљите нам свој прилог, све што знате о овом презимену на основу усменог предања или цитирањем навода из књигa (наведите којих) или оног што је већ објављено на осталим интернет сајтовима (напомените којим).

Обавезно напишите и коју крсну славу славите и подручје у којем се ово презиме појављује.

Наведите и име познате личности (где је рођен-а, чиме се бави), која носи ово презиме.

Ваш прилог оставите у коментару или пошаљите на и-мејл:

prezime@poreklo.rs
Пишите нам


Коментари (2)

 • Милодан

  Фамилије-презимена Настић по местима живљења у Колубари и Подгорини. Према књизи Љубомира Љубе Павловића „Колубара и Подгорина“, прво издање 1907. године, најновије издање 2011. године – едиција „Корени“ – ЈП Службени гласник Републике Србије и САНУ.

  Остале податке породица Настић, одакле су и када досељени као и Крсну славу можете сазнати у текстовима поменутих места.

  -Бујачић
  -Команице
  -Лесковице
  -Лозница
  -Остружањ

  Одговори
 • Radisa nastic

  Prema priči mog pradede koji je rodjen1865 god u selu Saranovu i u to vreme bio pismen naši preci doselili su se u Šumadiju pre Karadjordjeve bune. Naime pošto je njegov čukundeda ubijo turcina a on pogubljen njegoova žena Nasta sa tri mala deteta bezeci od turaka dolazi iz Hercegovine u Sumadiju u šumu i tu izedju Viševca i Topole

  Одговори

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top