Српска женска имена на слово В Reviewed by Momizat on . ВЕЛИБОРКА ВЕЛИНКА ВЕСЕЛИНКА ВИДА ВИТОМИРКА ВЛАДИМИРКА ВЛАДАНКА ВОЈИСЛАВА ВЕЛИМИРКА ВЕРА ВЕРИЦА ВУКАДИНКА ВИТОСАВА ВЛАДИСЛАВА ВУКОМИРКА ВЕСНА ВИДОСАВА ВИКТОРИЈА ВЕЛИБОРКА ВЕЛИНКА ВЕСЕЛИНКА ВИДА ВИТОМИРКА ВЛАДИМИРКА ВЛАДАНКА ВОЈИСЛАВА ВЕЛИМИРКА ВЕРА ВЕРИЦА ВУКАДИНКА ВИТОСАВА ВЛАДИСЛАВА ВУКОМИРКА ВЕСНА ВИДОСАВА ВИКТОРИЈА Rating:
You Are Here: Home » Женска имена » Српска женска имена на слово В

Српска женска имена на слово В

ВЕЛИБОРКА
ВЕЛИНКА
ВЕСЕЛИНКА
ВИДА
ВИТОМИРКА
ВЛАДИМИРКА
ВЛАДАНКА
ВОЈИСЛАВА
ВЕЛИМИРКА
ВЕРА
ВЕРИЦА
ВУКАДИНКА
ВИТОСАВА
ВЛАДИСЛАВА
ВУКОМИРКА
ВЕСНА
ВИДОСАВА
ВИКТОРИЈА
ВИШЊА
ВОЈКА
ВУЈАДИНКА
ВУКА
ВУКОСАВА
ВУКОМАНКА


Коментари (10)

Остави коментар

© 2012- 2013 ПОРЕКЛО poreklo.rs

Scroll to top