Сајамски попуст на књигу “Генетичко порекло Срба Старе Херцеговине”, уместо 9.900, цена до 31. октобра 7.000 динара

19. октобар 2022.

коментара: 0

Књига “Генетичко порекло Срба Старе Херцеговине” плод је шестогодишњег заједничког истраживачког подухвата Друштва српских родословаца “Порекло” и Биолошког факултета у Београду. Овом студијом је обухваћено укупно 1.143 тестирана појединца, чији су резултати детаљно анализирани и обрађени у засебним чланцима. Књига је у квалитетном, тврдом повезу, енциклопедијског формата, на укупно 1.228 страница. Од 1. до 31. октобра 2022, цена књиге је 7.000 динара (уместо редовне цене од 9.900 динара), односно 65 евра уколико се плаћа у еврима.

Сви заинтересовани књигу могу да поруче попуњавањем контакт форме у прилогу и уплатом на рачун Друштва српских родословаца “Порекло”.

    Након примљене уплате књига се шаље Пост Експресом, а цену поштарине плаћа прималац приликом преузимања пошиљке.

    НАПОМЕНА: За оне који живе у иностранству важе инструкције потребно је да претходно да се јаве на имејл [email protected], како бисмо прво утврдили цену трошкова поштарине, јер у том случају поштарину је могуће платити искључиво пре слања пошиљке.

    Књигу је могуће платити и преузети лично у Београду, на адреси Илије Гарашанина бр. 5, уз претходну најаву на број телефона +381 65 212 3878.

    За више информација погледати на следећи ЛИНК.

    Коментари (0)

    Одговорите

    Тренутно нема коментара. Будите први и оставите коментар.