Sajamski popust na knjigu “Genetičko poreklo Srba Stare Hercegovine”, umesto 9.900, cena do 31. oktobra 7.000 dinara

19. oktobar 2022.

komentara: 0

Knjiga “Genetičko poreklo Srba Stare Hercegovine” plod je šestogodišnjeg zajedničkog istraživačkog poduhvata Društva srpskih rodoslovaca “Poreklo” i Biološkog fakulteta u Beogradu. Ovom studijom je obuhvaćeno ukupno 1.143 testirana pojedinca, čiji su rezultati detaljno analizirani i obrađeni u zasebnim člancima. Knjiga je u kvalitetnom, tvrdom povezu, enciklopedijskog formata, na ukupno 1.228 stranica. Od 1. do 31. oktobra 2022, cena knjige je 7.000 dinara (umesto redovne cene od 9.900 dinara), odnosno 65 evra ukoliko se plaća u evrima.

Svi zainteresovani knjigu mogu da poruče popunjavanjem kontakt forme u prilogu i uplatom na račun Društva srpskih rodoslovaca “Poreklo”.

    Nakon primljene uplate knjiga se šalje Post Ekspresom, a cenu poštarine plaća primalac prilikom preuzimanja pošiljke.

    NAPOMENA: Za one koji žive u inostranstvu važe instrukcije potrebno je da prethodno da se jave na imejl [email protected], kako bismo prvo utvrdili cenu troškova poštarine, jer u tom slučaju poštarinu je moguće platiti isključivo pre slanja pošiljke.

    Knjigu je moguće platiti i preuzeti lično u Beogradu, na adresi Ilije Garašanina br. 5, uz prethodnu najavu na broj telefona +381 65 212 3878.

    Za više informacija pogledati na sledeći LINK.

    Komentari (0)

    Odgovorite

    Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.